LAADUKKAAT KOTIMAISET IKKUNAT JA OVET SKAALALTA

                                                              Klikkaa itsesi Skaalan sivulle yllä olevasta logosta 

IKKUNOITA UUTEEN JA VANHAAN RAKENNUKSEEN

Skaala on kotimainen ikkunavalmistaja, jonka monipuolisesta valikoimasta löydät ikkunat kotiisi, olipa kyseessä ikkunaremontti tai ikkunat uudiskohteeseen. Ikkunat valmistetaan valitsemillasi lisävarusteilla ja väreillä. Etsitpä kiinteitä ikkunoita, avattavia ikkunoita tai ikkunoita mökille, Skaalalta löydät tarvitsemasi

Kun tarvitset apua uusien ikkunoidesi suunnitteluun, ota yhteyttä. Autamme sinua suunnittelemaan ja asemoimaan uudet tuotteet rakennukseen sopiviksi, olipa kyseessä ikkunaremontti tai uudiskohde.
 
Soita 0407723660 tai laita viesti myynti@edustusviitakoski.fi

ENEMMÄN IRTI IKKUNOISTA

Skaala-ikkunoihin on saatavilla useita eri lasivaihtoehtoja, joilla lisäät asumismukavuutta. Voit valita ikkunoihin huurtumattoman ikkunalasin, turvalasin, auringonsuojalasin, signaali-ikkunan, näkösuojalasin tai äänieristyslasin. Autamme sinua ikkunalasien ominaisuuksien valinnassa.

Tavalliset Skaala-ikkunat ovat laadukkaat ja ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, joten ne sopivat useimpiin koteihin. Kaikkiin Skaala-ikkunoihin on kuitenkin saatavana erityisominaisuuksia, jotka parantavat ikkunoiden käytettävyyttä entisestään.

Tämä tarkoittaa sitä, että valitsemalla sopivan ikkunalasin voit parantaa esimerkiksi matkapuhelimien ja langattomien verkkojen kuuluvuutta kotona tai välttää ikkunoiden ikävän huurtumisen. Valitsemalla sopivan ikkunalasin voit myös lisätä ikkunan äänieristystä tai auringonsuojaa.

Lisäominaisuuksilla varustettuja ikkunalaseja ei ole aina tarpeen hankkia koko asuntoon – hyödyt voidaan saada jo muutamalla hyvin suunnitellulla ja oikein sijoitetulla erityisikkunalla. 

 

SKAALALTA ULKO-OVET MONEEN ERI TYYLIIN

Tarvitsetko ulko-oven kotiin tai mökille? Skaalan energiatehokkaat, kestävät ja kotimaiset ulko-ovet on suunniteltu sopiviksi suomalaiseen arkkitehtuuriin. 

Skaalan ulko-ovilla luot kodillesi tyylikkään ja näyttävän sisäänkäynnin. Skaalan ovet ovat turvallisia ja hyvin lämpöä eristäviä. Skaalan mallistosta löytyy sekä perinteiseen että moderniin tyyliin sopivia ovia. Skaalalta löydät oikean ovivaihtoehdon puutalosta kivitaloon. Skaalan valikoimasta löydät myös nykyaikaiset, tarpeisiisi sopivat lukitukset ja painikkeet, halutessasi valmiiksi asennettuina. Kaikki ovet valmistetaan mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan Skaalan tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla. 

SKAALAN SUOMALAISET SUOSIKIT – OVI PERINTEISEEN RAKENNUSTYYLIIN

Suomalaiset suosikit mallisto on perinteitä kunnioittava, kestävä ja näyttävä ulko-ovivalikoima. Ovet sopivat suomalaiseen arkkitehtuuriin, sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin. Valitse kotisi tyyliin sopiva ulko-ovi.

SKAALAN PUHDASLINJAISET POHJOISMAISET – OVI MODERNIIN TALOON

Puhdaslinjaiseen pohjoismaiseen mallistoon kuuluu moderneja ja tyylikkäitä ulko-ovia, jotka toivottavat tervetulleeksi kotiin. Ulko-ovet sopivat tyyliltään sekä uusiin taloihin että remontoitavaan kohteeseen. Ulko-oviimme on saatavana erilaisia lisävarusteita, kuten oven tyyliä mukailevia levikkeitä. 

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tutustu Skaalan Ulko-ovi valikoimaan

PARVEKE- JA TERASSIOVET

Viimeistele yhtenäinen kokonaisuus ja muotoilu ikkunoiden kanssa Skaala parvekeovilla.

Skaalan parvekeovi sopii suomalaisille terasseille ja parvekkeille. Terassiovi on kestävä ja energiatehokas ratkaisu niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin vapaa-ajan asuntoihinkin. Oven saa joko HDF-pintaisena tai alumiinipintaisena.

Skaalan parvekeovet saa Alfa- ja Beeta -energialuokissa. Oven lasiaukon koko voidaan mitoittaa viereisten ikkunoiden mukaisesti. Eristyslasiosalla on samat energiatehokkuusarvot kuin vastaavan luokan ikkunalla, joten suurestakaan lasiaukosta ei tunnu kylmänhohkaa.

Tutustu Skaalan parvekeovi valikoimaan klikaamalla alla olevaa painiketta

VIIMEISTELE UUSI OVESI

Etsitkö perinteistä vai modernia ulko-ovea? Entä haluatko puisen pinnan vai kenties räväkän punaisen sävyn? Skaalan ovivarusteilla viimeistelet ovesi toiminnot ja ulkonäön. Meiltä saat oven sisä- ja ulkopuolelta haluamasi värisenä ja kokoisena.

Klikkaa alla olevaa painiketta ja tutustu ovien varusteluun